האם הדף המודפס אכיל?
בוודאי!
הדף המעוצב בעל טעם עדין של וניל מתקתק, וכל מרכיביו אכילים לחלוטין. הדף עשוי מסוכרים, עמילנים וחומרים מייצבים וההדפסות מבוצעות עם צבעי מאכל מתאימים במדפסות יעודיות. דפי הסוכר נבחנו ועומדים בתקנים מחמירים ביותר שאושרו על ידי מנהל התרופות והמזון האמריקאית (FDA) ומשרד הבריאות הישראלי.
האם הדף האכיל כשר? האם הדיו כשר?
כן!
הדף האכיל והדיו האכיל המיוצרים ע"י גילרו – כשרים.
להצגת תעודת הכשרות >>
כמה עולה דף מודפס?
מחירו של דף בגודל 4A (ס"מ 21/29) 39 ש"ח – לא כולל משלוח.
מחירו של דף בגודל A5 (ס"מ 14.5/21) 29 ש"ח. המחיר אינו כולל משלוח.
מה סוגי עלויות המשלוח? תוך כמה זמן הדף יגיע אלי?
יש אפשרות לאיסוף עצמאי מ 2 מוקדים :
איסוף מרמת אפעל – בתיאום טלפוני מראש, בשעות גמישות, ובתיאום מול אורי גלברד 054-7881301 (לרוב מוכן כ-6 שעות לאחר שההזמנה מאושרת).
איסוף ממפעלנו בבית שמש – בתיאום טלפוני מראש, בין השעות 8.30-16.00 או משלוח עד הבית באמצעות חברת שליחויות ובעלות של 60 ₪. לרוב, מגיע מהיום למחר (במקומות מרוחקים מהמרכז – עלול לקחת 2 ימי עסקים).
כמה זמן מראש ניתן להזמין את הדף האכיל? האם ניתן לשמור אותו?
הדף האכיל מגיע באריזה השומרת על טריותו, כל עוד הדף באריזתו המקורית ולא נפתח, נשמר במקום מוצל ולא חשוף לאור – הוא ישאר טרי וגמיש למשך כשנה.
מומלץ לפתוח ולהניח את הדף רק כאשר העוגה עליה הוא יונח כבר מוכנה ובסמוך ככל שניתן למועד האירוע בו תאכל העוגה.
האם רגישים לגלוטן ורגישים לחלב ומוצריו רשאים לאכול את דפי הסוכר המודפסים?
כן, הדף האכיל אינו מכיל קמח מכל סוג שהוא והוא כשר פרווה כך שאינו מכיל חלב או מרכיבי חלב.
האם אני יכול לעצב בעצמי את הדף האכיל?
כן! תכנת Print.Eats מאפשרת באופן פשוט ונוח לשימוש להעלות תמונה אישית או לבחור ממאגר האיורים הקיימים באתר. ניתן להוסיף כיתוב , לערוך, למקם ולעצב את הדף האכיל כרצונך.
האם אני קונה מכם גם את העוגה?
לא. מאיתנו ניתן להזמין את רק הדף האכיל. העוגה עליך.
כיצד נארז הדף האכיל לפני שהוא נשלח אליי?
הדף האכיל מגיע בשקית אטומה השומרת על טריותו ובתוך מעטפה סגורה. הוא נארז מיד לאחר הדפסתו.
האם הדף האכיל מתאים לכל עוגה?
כן, עם כמה דגשים; על בצק סוכר ניתן להניח את הדף ישירות. לאחר הסרת השקף המגיע עם הדף, מומלץ לעבור על צידו האחורי עם מכחול לח (לא רטוב), כדי שהדף ידבק היטב לבצק הסוכר.
אם רוצים להצמיד את הדף לעוגה העטופה בקרם חמאה או קצפת – מומלץ, לאחר קילוף השקף, למרוח על צידו האחורי שכבה דקה של שוקולד או צימקאו אשר תבודד אותו מרטיבות הקרם.
הנחה של דף הסוכר ישר על קרם חמאה או קצפת – עלולה להמיס אותו. הסבר מצולם יש בדף האינסטגרם שלנו!
האם צריך להירשם לאתר?
לקוח המדפיס באופן קבוע, (מנוי – מקצוען) צריך להכניס שם משתמש ופרטים מזהים, כך המערכת שומרת בזכרון את העיצובים שלו, לקוח הנכנס באופן חד פעמי צריך פרטים עבור תשלום ודרכי האיסוף או המשלוח.
האם הקניה באתר מאובטחת?
הקניה באתר מאובטחת בפרוטוקול אבטחת הקניות SSL המוביל בעולם. החברה אינה שומרת את נתוני כרטיס האשראי, נתונים אלה נשמרים אך ורק אצל חברת הסליקה של כרטיסי האשראי שעמדה בדרישות האבטחה שהציבה חברת כרטיסי האשראי.