אני מאוד אוהבת רינגים.
דבר ראשון – הם תופסים הרבה פחות מקום בארון, ניתן לאכסן אותם אחד בתוך השני.
דבר שני – הם באים במגוון גדול מאוד של גדלים, גבהים וצורות.
דבר שלישי – יש גם מתכונים שניתן להתאימם לגודל הרצוי
דבר רביעי – החומר ממנו הם עשויים (לפחות הטובים שבהם) מוליך חום בצורה מצויינת מה, שתורם לאפיה אחידה.
השימוש ברינג מאוד פשוט, ברגע שמכירים את הטריק – לא נוזל שום דבר.
כשלמדתי קונדיטוריה לימדו אותנו לעטוף את הרינג בנייר אפיה ולקפל אותו סביבו בדרך מסויימת שאכן יוצרת אטימה טובה, אבל השיטה שאדגים בפניכם לטעמי יותר נוחה וידידותית.
איך עוטפים רינג שלא יזל?
בואו נתחיל
אופן הכנה
לאחר שבחרנו ברינג בצורה שרצינו, נזדקק בנוסף אליו לנייר אפיה עפרון ומספרים
נניח את הרינג על נייר האפיה הפרוס ונצייר בעזרת העיפרון את קו המתאר הפנימי שלו. נזיז את הרינג כך שנשאר עם נייר אפיה ועליו שרטוט הרינג.
נגזור את נייר האפיה סביב קו המתאר, אך לא עליו ונשאיר סביבו שוליים.
בעזרת המספריים נגזור "כנפיים".
לא כ"כ חשוב רוחב הכנפיים, אך חשוב שלא יעברו את קו העפרון שאחרת הבלילה תיזל. חשוב בצורות מעוגלות לגזור כנפים רבות יותר וצפופות.נכין רצועות מנייר אפיה שיהיו גביהות לפחות כגובה הרינג.
נשמן את הרינג ונמקם אותו על התבנית שעליה יכנס לתנור לאפיה. נכניס את נייר האפיה לתוך הרינג ונצמיד את הכנפיים לדפנות הרינג. השימון יוודא שהן לא תזוזנה.
נשמן שנית את דפנות הרינג ונצמיד אליו את רצועות נייר האפיה שהכנו. הרצועות גם ימנעו נזילות, וגם יעזרו לבלילה לטפס לגובה.
זהו! ניצוק את הבלילה לרינג ונשגר לאפיה בתנור. בהצלחה 🙂
להדפסת ההדרכה

רשימת המצרכים
- רינג
- נייר אפיה
- עפרון
- מספריים

