(עברית) קרם חמאה אמריקאי

בואו נתחיל

Sorry, this entry is only available in עברית.

אופן הכנה

  1. (עברית) במיקסר עם וו גיטרה, מעבדים את החמאה ואבקת הסוכר במהירות נמוכה.

  2. (עברית) כאשר מתקבל קרם אחיד מעלים את המהירות לבינונית ומוסיפים את תמצית הטעם וכף שמנת בהדרגה. באם יש צורך – מוסיפים עוד מהשמנת, לא להוסיף את כל השמנת בבת אחת היות והקרם צריך להיות נח לזלף ולא רך מידי.

  3. (עברית) מעלים את המהירות לגבוהה ומעבדים כ-3 דקות נוספות.

  4. (עברית) באם רוצים לצבוע את הקרם מוסיפים כעת מעט צבע מאכל.

להדפסת ההדרכה

רשימת המצרכים

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments