Sorry, this entry is only available in עברית.
(עברית) קרם חמאה אמריקאי
בואו נתחיל
אופן הכנה
(עברית) במיקסר עם וו גיטרה, מעבדים את החמאה ואבקת הסוכר במהירות נמוכה.
(עברית) כאשר מתקבל קרם אחיד מעלים את המהירות לבינונית ומוסיפים את תמצית הטעם וכף שמנת בהדרגה. באם יש צורך – מוסיפים עוד מהשמנת, לא להוסיף את כל השמנת בבת אחת היות והקרם צריך להיות נח לזלף ולא רך מידי.
(עברית) מעלים את המהירות לגבוהה ומעבדים כ-3 דקות נוספות.
(עברית) באם רוצים לצבוע את הקרם מוסיפים כעת מעט צבע מאכל.
להדפסת ההדרכה

רשימת המצרכים
- 200 גרם חמאה רכה
- 375 גרם אבקת סוכר (3 כוסות)
- 2-3 כפות שמנת מתוקה/חלב

Subscribe
Login
0 Comments
Oldest