Sorry, this entry is only available in עברית.
(עברית) עוגיות ג’ינג’ר קלאסיות
בואו נתחיל
אופן הכנה
לעוגיות:
(עברית) לסיר גדול יחסית מכניסים יחד סוכר, דבש, תבלינים, מלח וחמאה תוך בחישה על אש נמוכה. לערבב ולהמיס יחדיו את כל החומרים, להסיר מהאש ולקרר מעט.
(עברית) בזמן ההמתנה יש לנפות את הקמח לקערה נפרדת.
(עברית) להוסיף לסיר את הביצה תוך בחישה נמרצת (בכדי למנוע יצירת חביתה בתוך הסיר)
(עברית) להוסיף את הסודה לשתייה ואבקת האפייה לבחוש היטב.
(עברית) להוסיף לסיר 3 כוסות מהקמח לערבב יחד ליצירת כדור בצק אלסטי ונעים, לא דרוש ערבוב רב לשם כך. אם הבצק עדין דביק ממעט יש להוסיף מעט קמח נוסף.
(עברית) את הבצק המוכן מחלקים לשני חלקים מרדדים כל חלק בין שתי ניירות אפייה לעובי אחיד של כ- 1/2 ס”מ ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
(עברית) לחמם תנור ל- 170 מעלות.
(עברית) מוציאים את הבצק מהמקרר קורצים את הצורות שרוצים.
בעזרת צנתר או קשית יוצרים חורים בידיים – מקום להשחלת הסרטים
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה עם מרווח של כ- 2 ס”מ בין העוגיות.(עברית) אופים 10-18 דקות ( תלוי בגודל העוגייה- עוגייה גדולה כ- 18 דקות עוגיות קטנטנות כ- 10 דקות) מוציאים מהתנור כאשר העוגיות הזהיבו מעט ומקררים על רשת.
לרויאל אייסינג:
(עברית) מכניסים את תוכן השקית לקערה קטנה מוסיפים כפית מים כל פעם עד ליצירת תערובת משחתית, המרקם צריך להיות דליל במעט ממשחת שיניים
(עברית) את התערובת מכניסים לתוך שקית זילוף (אם יש לכם צנתר עם פתח צר מאוד ניתן להשתמש בו) וסוגרים את השקית היטב עם גומייה.
(עברית) כשהעוגיות קרות ומוכנות לזילוף חותכים פתח קטנטן בשקית ומתחילים לזלף דוגמאות.
(עברית) לאחר שהקישוט על העוגיות התייבש לחלוטין (לוקח מספר שעות) אפשר להשחיל את הסרטים. אם החור קצת קטן ניתן להיעזר בחוט מתכת קטן.
להדפסת ההדרכה

רשימת המצרכים
לעוגיות:
- 1/2 כוס סוכר חום
- 1/2 כוס דבש (או גלוקוזה או מולסה)
- 3 כפות ג'ינג'ר טחון (זנגוויל)
- 1.5 כפות קינמון
- קורט מלח
- 100 גרם חמאה
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 1 ביצה טרופה
- 3-3.5 כוסות קמח
לרויאל אייסינג:
- רויאל איסינג מוכן לקישוט עוגיות


Subscribe
Login
0 Comments
Oldest