Sorry, this entry is only available in עברית.
(עברית) מרנג שוויצרי
בואו נתחיל
אופן הכנה
(עברית) מערבבים בקערת המיקסר את החלבונים והסוכר.
(עברית) מניחים את הקערה מעל בן מארי (סיר ובו מים רותחים, כך שקערת המיקסר לא נוגעת במים, אלא רק מתחממת מהאדים), ומחממים תוך כדי בחישה מפעם לפעם כ-10 דק.
(עברית) כשכל הסוכר נמס בחלבון (הכי טוב לבדוק בין האצבעות שלא מורגשים גבישי סוכר), מסירים את הקערה מהבן מארי ומעבירים למיקסר.
(עברית) מקציפים במהירות גבוהה כדקה, עוצרים את ההקצפה ומוסיפים את הקורנפלור.
(עברית) ממשיכים להקציף במהירות גבוהה כ-10 דק.
(עברית) אם רוצים להוסיף למרנג צבע, טעם או תוספת – מוסיפים כעת.
(עברית) מעבירים את המרנג לשקית זילוף ומזלפים מקלות, דיסקיות, נשיקות..
(עברית) ניתן לפני האפיה לפדר את המרנג בקקאו, בברס או לפזר סוכריות צבעוניות.
להדפסת ההדרכה

רשימת המצרכים
- 150 ג' חלבון
- 300 ג' סוכר
- 1 כפית קורנפלור
- ניתן להוסיף למרנג תמציות טעם (לינק), למרנג שוקולדי ניתן להוסיף קקאו (במקום הקורנפלור), ניתן לצבוע את המרנג עם צבעי ג'ל (לינק), ליקר מעניין, קפה. מה שתבחרו – מוסיפים בסוף ההקצפה.
פצצה!