מרנג רך מאוד שאינו עובר אפיה, וממנו עושים קרמבו או פסגות מושחמות על פאי לימון.
אופן ההכנה שלו מורכב מהקצפת החלבונים, הכנת סירופ סוכר בטמפרטורה של 117-120 מעלות וחיבור שלהם.
מומלץ לעבוד במקביל בהקצפת החלבונים וחימום הסוכר.
מרנג איטלקי
בואו נתחיל
אופן הכנה
מעבירים את החלבונים לקערת מיקסר ובעזרת מטרפת הבלון מתחילים להקציף במהירות בינונית-גבוהה.
במקביל – יוצקים לסיר עם תחתית עבה את המים והסוכר
נבשל את המים והסוכר לסירופ, עד שיגיע לטמפרטורה של 117-120 מעלות, ונסיר אותו מהאש.
מגבירים את מהירות המיקסר למהירות גבוהה, ומזליפים את סירופ הסוכר לחלבונים בזרם דק ואיטי
מקציפים כ-10 דק עד שהקערה מתקררת, והמרנג באיזור ה-45 מעלות, והוא רך מבריק וגמיש.
משתמשים מיד או מקפיאים לשימוש בהמשך.
להדפסת ההדרכה

רשימת המצרכים
- 80 גרם מים
- 250 גרם סוכר
- 125 גרם חלבון
- מדחום
Subscribe
Login
0 Comments
Oldest