מרנג איטלקי

בואו נתחיל

מרנג רך מאוד שאינו עובר אפיה, וממנו עושים קרמבו או פסגות מושחמות על פאי לימון.
אופן ההכנה שלו מורכב מהקצפת החלבונים, הכנת סירופ סוכר בטמפרטורה של 117-120 מעלות וחיבור שלהם.

מומלץ לעבוד במקביל בהקצפת החלבונים וחימום הסוכר.

אופן הכנה

  1. מעבירים את החלבונים לקערת מיקסר ובעזרת מטרפת הבלון מתחילים להקציף במהירות בינונית-גבוהה.

  2. במקביל – יוצקים לסיר עם תחתית עבה את המים והסוכר

  3. נבשל את המים והסוכר לסירופ, עד שיגיע לטמפרטורה של 117-120 מעלות, ונסיר אותו מהאש.

  4. מגבירים את מהירות המיקסר למהירות גבוהה, ומזליפים את סירופ הסוכר לחלבונים בזרם דק ואיטי

  5. מקציפים כ-10 דק עד שהקערה מתקררת, והמרנג באיזור ה-45 מעלות, והוא רך מבריק וגמיש.

  6. משתמשים מיד או מקפיאים לשימוש בהמשך.

להדפסת ההדרכה

קרמבו ממרנג איטלקי

רשימת המצרכים

  • 80 גרם מים
  • 250 גרם סוכר
  • 125 גרם חלבון
  • מדחום
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments