קרם חמאה אמריקאי

בואו נתחיל

קרם חמאה הוא קרם עשיר ומתקתק שמקבל באהבה טעמים וצבעים. ניתן למלא איתו עוגות, לעטוף בו ולזלף איתו. הוא יכול לשמש כתלולית מתוקה על קאפקייקס, כקרם עשיר בין שכבות עוגה  וכמי שגונב את כל ההצגה בעזרת צנטרים, יד יציבה וקצת אימון.

להכנת הקרם דרושה חמאה בטמפ׳ החדר, כלומר רכה אך לא נמסה, ולה אפשר להוסיף מתמציות הטעם של מג'יק קולורס שבזכות הריכוז שלהן מרקם הקרם לא משתנה. אפשר לבחור בתמצית וניל מדגסקר קלאסית, או לבחור תמצית קוקוס, בזוקה, קרמל, או בננה – מה שטעים ומתאים – הולך!

במידה ומשתמשים בחמאה שהיא צהובה יותר, מומלץ להוסיף מעט צבע מאכל לבן לפני שמוסיפים צבעים אחרים.

הקרם ישמר בקופסא סגורה היטב יומיים מחוץ למקרר, וכשבוע במקרר.

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה, מעבדים את החמאה ואבקת הסוכר במהירות נמוכה.

  2. כאשר מתקבל קרם אחיד מעלים את המהירות לבינונית ומוסיפים את תמצית הטעם וכף שמנת בהדרגה. באם יש צורך – מוסיפים עוד מהשמנת, לא להוסיף את כל השמנת בבת אחת היות והקרם צריך להיות נח לזלף ולא רך מידי.

  3. מעלים את המהירות לגבוהה ומעבדים כ-3 דקות נוספות.

  4. באם רוצים לצבוע את הקרם מוסיפים כעת מעט צבע מאכל.

להדפסת ההדרכה

רשימת המצרכים

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments