Sorry, this entry is only available in עברית.
(עברית) עוגת שוקולד הכי טובה שיש
בואו נתחיל
אופן הכנה
(עברית) משמנים היטב תבנית אפיה ומחממים תנור ל-160
(עברית) ממיסים את השוקולד המריר עם כוס מים אחת
(עברית) בקערת המיקסר מערבבים את הביצים, השמן ואת כוס המים שנותרה.
(עברית) מוסיפים את הקמחים, את אבקת האפיה, הסוכר והקקאו ומערבבים לתערובת אחידה.
(עברית) מוסיפים לתערובת את השוקולד המומס ומקציפים לקבלת תערובת תפוחה.
(עברית) יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים כ-40 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פרורי עוגה עליו.
להדפסת ההדרכה

רשימת המצרכים
- 1 כוס קמח
- 1 כוס קמח תופח
- 2 שקיות אבקת אפיה
- 1.5 כוס סוכר
- 3/4 כוס קקאו
- 3 ביצים
- 3/4 כוס שמן
- 2 כוס מים פושרים
- 100 ג' שוקולד מריר
Subscribe
Login
0 Comments
Oldest