(עברית) חמניה מנייר אורז

בואו נתחיל

אופן הכנה

  1. (עברית) בכדי להעתיק את העלים על נייר האורז מניחים את הנייר המודפס על צידו המבריק של נייר האורז ועוברים על הקוים עם העפרון כך שנוצרת לנו חריטה עדינה על נייר האורז.
    יש להעתיק 28 עלים גדולים ו 28 עלים קטנים.

  2. (עברית) גוזרים את העלים בעזרת מספריים.

  3. (עברית) מאבקים מעט כל עלה בנפרד באבקות איבוק מגיק קולורס, כדי לערבב את הגוונים למראה טבעי יותר.

  4. (עברית) מרדדים עלה בצק פיסולי לעובי של חצי ס”מ (צריך לבדוק כמה זה באינץ) וקורצים עיגול 2 אינץ.

     

  5. (עברית) הופכים את העלים שיצרנו כך שצידם המחוספס עכשיו כלפי מעלה ומורחים עליהם בשכבה דקה ועדינה מעט פייפינג ג’ל.

     

  6. (עברית) מורחים גם מעט פייפינג גל על עיגול הבצק ומתחילים להדביק את העלים מסביב, 14 עלים.

     

  7. (עברית) מדביקים עוד שכבת עלים בין כל 2 עלים, שוב 14 עלים.

     

  8. (עברית) קורצים עיגול 1.5 אינץ מבצק פיסולי ומדביקים במרכז.

     

  9. (עברית) מורחים על הבצק מעט פייפינג ג’ל ומדביקים את העלים הקטנים בשתי שכבות 14 עלים בכל שכבה.

  10. (עברית) בעזרת הסכין החדה חותכים את נייר האורז החום לרצועות של חצי ס”מ (שוב להפוך לאינצ’ים).

     

  11. (עברית) יוצרים חריצים קטנים ודקים לרוחב הרצועה בעזרת הסכין החדה, היזהרו לא לחתוך את הרצועה לגמרי אלא רק ליצור חריצים קטנים.

     

  12. (עברית) הופכים כשהצד המחוספס כלפי מעלה ומורחים פיפינג ג’ל.

להדפסת ההדרכה

רשימת המצרכים

  • נייר הגזרה שלנו מודפס
  • כ- 2 דפי נייר אורז צהובים
  • 1 נייר אורז חום
  • אבקות איבוק מגיק קולורס (תכתבי את כל הצהובים, כתומים חומים)
  • פייפינג ג'ל
  • כ 50 גרם בצק פיסולי לבן
  • חותכנים עגולים בגודל 1.5 אינץ ו 2 אינץ
  • מספריים
  • מכחולים
  • עפרון
  • סכין חדה
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments