Sorry, this entry is only available in עברית.
(עברית) איך עוטפים רינג שלא יזל?
בואו נתחיל
אופן הכנה
(עברית) לאחר שבחרנו ברינג בצורה שרצינו, נזדקק בנוסף אליו לנייר אפיה עפרון ומספרים
(עברית) נניח את הרינג על נייר האפיה הפרוס ונצייר בעזרת העיפרון את קו המתאר הפנימי שלו. נזיז את הרינג כך שנשאר עם נייר אפיה ועליו שרטוט הרינג.
(עברית) נגזור את נייר האפיה סביב קו המתאר, אך לא עליו ונשאיר סביבו שוליים.
(עברית) בעזרת המספריים נגזור “כנפיים”.
לא כ”כ חשוב רוחב הכנפיים, אך חשוב שלא יעברו את קו העפרון שאחרת הבלילה תיזל. חשוב בצורות מעוגלות לגזור כנפים רבות יותר וצפופות.(עברית) נכין רצועות מנייר אפיה שיהיו גביהות לפחות כגובה הרינג.
(עברית) נשמן את הרינג ונמקם אותו על התבנית שעליה יכנס לתנור לאפיה. נכניס את נייר האפיה לתוך הרינג ונצמיד את הכנפיים לדפנות הרינג. השימון יוודא שהן לא תזוזנה.
(עברית) נשמן שנית את דפנות הרינג ונצמיד אליו את רצועות נייר האפיה שהכנו. הרצועות גם ימנעו נזילות, וגם יעזרו לבלילה לטפס לגובה.
(עברית) זהו! ניצוק את הבלילה לרינג ונשגר לאפיה בתנור. בהצלחה 🙂
להדפסת ההדרכה

רשימת המצרכים
- רינג
- נייר אפיה
- עפרון
- מספריים


Subscribe
Login
0 Comments
Oldest