Sorry, this entry is only available in עברית.
(עברית) קאפקייקס וניל
בואו נתחיל
אופן הכנה
(עברית) מחממים תנור ל-170 מעלות.
(עברית) במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית אחידה.
(עברית) מוסיפים את הביצים, ביצה אחת בכל פעם. מוסיפים את תמצית הוניל ומעבדים לתערובת אחידה.
(עברית) בקערה נפרדת מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב.
(עברית) לוקחים את תבנית הקאפקייקס, ויוצקים לתחתית כל גומה מעט גרגירי אורז. אלו ישמרו על המנג’ט יבש וימנעו את המראה השמנוני שלעיתים מתקבל על מנג’ט הנייר. מסדרים מעל האורז את המנג’טים, וממלאים כל מנג’ט בתערובת – קצת יותר מחצי הגובה. אופים כ-25-20 דקות, עד שהעוגות זהובות, וקיסם יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). מצננים את הקאפקייקס לחלוטין לפני העיטור.
להדפסת ההדרכה

רשימת המצרכים
עבור 24 קאפקייקס בגודל רגיל נזדקק ל:
- 200גרם חמאה רכה
- 1.5 כוס סוכר לבן
- 2 ביצים גודל לארג'
- 2.5 כוסות קמח
- 2.5 כפיות אבקת אפיה
- קורט מלח
- 1 כוס חלב
- חופן גרגירי אורז

האם לא קצת מסוכן לשיניים שגרגרי האורז הקשים יהיו בתחתית מתחת לבלילה? או שהם מתרככים?
כנראה לא הבהרתי את עצמי – הכוונה לשים אותן בתבנית, ומעליהן את הקפקייק במנג’ט. אין מגע בין הבלילה לגרגירי האורז. ברגע שאת מסיימת לאפות ומחלצת את הקפקייקס מהתבנית – גרגירי האורז נותרים בתבנית, אבל המנג’ט שלך נשאר ללא כתמי שמן.
מקווה שעכשיו אני יותר ברורה.
תודה שכתבת לי!
ליהי