Sorry, this entry is only available in עברית.
(עברית) מרנג איטלקי
בואו נתחיל
אופן הכנה
(עברית) מעבירים את החלבונים לקערת מיקסר ובעזרת מטרפת הבלון מתחילים להקציף במהירות בינונית-גבוהה.
(עברית) במקביל – יוצקים לסיר עם תחתית עבה את המים והסוכר
(עברית) נבשל את המים והסוכר לסירופ, עד שיגיע לטמפרטורה של 117-120 מעלות, ונסיר אותו מהאש.
(עברית) מגבירים את מהירות המיקסר למהירות גבוהה, ומזליפים את סירופ הסוכר לחלבונים בזרם דק ואיטי
(עברית) מקציפים כ-10 דק עד שהקערה מתקררת, והמרנג באיזור ה-45 מעלות, והוא רך מבריק וגמיש.
(עברית) משתמשים מיד או מקפיאים לשימוש בהמשך.
להדפסת ההדרכה

רשימת המצרכים
- 80 גרם מים
- 250 גרם סוכר
- 125 גרם חלבון
- מדחום
Subscribe
Login
0 Comments
Oldest