(עברית) מרנג איטלקי

בואו נתחיל

Sorry, this entry is only available in עברית.

אופן הכנה

  1. (עברית) מעבירים את החלבונים לקערת מיקסר ובעזרת מטרפת הבלון מתחילים להקציף במהירות בינונית-גבוהה.

  2. (עברית) במקביל – יוצקים לסיר עם תחתית עבה את המים והסוכר

  3. (עברית) נבשל את המים והסוכר לסירופ, עד שיגיע לטמפרטורה של 117-120 מעלות, ונסיר אותו מהאש.

  4. (עברית) מגבירים את מהירות המיקסר למהירות גבוהה, ומזליפים את סירופ הסוכר לחלבונים בזרם דק ואיטי

  5. (עברית) מקציפים כ-10 דק עד שהקערה מתקררת, והמרנג באיזור ה-45 מעלות, והוא רך מבריק וגמיש.

  6. (עברית) משתמשים מיד או מקפיאים לשימוש בהמשך.

להדפסת ההדרכה

קרמבו ממרנג איטלקי

רשימת המצרכים

  • 80 גרם מים
  • 250 גרם סוכר
  • 125 גרם חלבון
  • מדחום
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments