אודותינו

המפעל שלנו

(עברית)

הסיפור של מג’יק קולורס התחיל עוד בשנת 2013. ליהי ויריב עבדו אז יחד בחנות שלהם שהוקדשה כולה לקישוטי עוגות – ‘מותק-בוטיק סוכר’, כאשר ערב אחד עלה הרעיון לייצר צבעי מאכל. שניהם כבר היו שנים בתחום קישוטי העוגות, החנות שלהם היתה שם דבר בתחום, והרעיון של ליין צבעי מאכל איכותי, מגוון, כשר וכחול-לבן היה רעיון ששניהם התאהבו בו מיד. כך נולדה מג’יק קולורס. מכיוון שלא היה להם אז מפעל, והרצון לעמוד בסטנדרטים גבוהים היה כבר מהייצור הראשון – השניים פנו למפעל קטן בפתח תקווה, שכרו קו ייצור אחד, והחלו לייצר. כך נוצרו צבעי הג’ל הראשונים שלנו מהם נשלחו דוגמאות למעצבי ומעצבות עוגות, למעבירות סדנאות, למקשטי עוגיות – והתגובות היו נלהבות!
זמן קצר לאחר מכן – החלו למכור את הצבעים לחנויות ברחבי הארץ, ובמקביל פיתחו והשיקו משפחת מוצרים חדשה – אבקות איבוק וניצנוץ, והעסק הלך וגדל.

תקינה

(עברית)

כשרות

(עברית)

הסיפור של מג’יק קולורס התחיל עוד בשנת 2013. ליהי ויריב עבדו אז יחד בחנות שלהם שהוקדשה כולה לקישוטי עוגות – ‘מותק-בוטיק סוכר’, כאשר ערב אחד עלה הרעיון לייצר צבעי מאכל. שניהם כבר היו שנים בתחום קישוטי העוגות, החנות שלהם היתה שם דבר בתחום, והרעיון של ליין צבעי מאכל איכותי, מגוון, כשר וכחול-לבן היה רעיון ששניהם התאהבו בו מיד. כך נולדה מג’יק קולורס. מכיוון שלא היה להם אז מפעל, והרצון לעמוד בסטנדרטים גבוהים היה כבר מהייצור הראשון – השניים פנו למפעל קטן בפתח תקווה, שכרו קו ייצור אחד, והחלו לייצר. כך נוצרו צבעי הג’ל הראשונים שלנו מהם נשלחו דוגמאות למעצבי ומעצבות עוגות, למעבירות סדנאות, למקשטי עוגיות – והתגובות היו נלהבות!


זמן קצר לאחר מכן – החלו למכור את הצבעים לחנויות ברחבי הארץ, ובמקביל פיתחו והשיקו משפחת מוצרים חדשה – אבקות איבוק וניצנוץ, והעסק הלך וגדל. קו הייצור היחיד במפעל בפתח תקווה – הפך לשני קווי יצור. כאשר עלה הצורך בקו ייצור שלישי – ליהי ויריב הבינו שהגיע הזמן למפעל משלהם. בעוד ליהי היתה בהריון עם תאומים – יריב היה בהריון עם מפעל חדש שעתיד היה להבנות באיזור התעשיה של קיבוץ מעלה החמישה, ליד ירושלים. כמה חודשים אחר-כך, לאחר התאמות במקום, רכישת ציוד ומכונות, גיוס והכשרת עובדים ועובדות – המפעל נפתח והחל מייצר את כל מוצרי מג’יק קולורס תחת תקנים מחמירים, כשרות מהודרת והכל כחול לבן. כמו שחלמו.


בשנת 2021 נרכשה מג’יק קולורס ע”י קבוצת גרין לנטרן, התמזגה לקבוצת ‘גילרו’ והמפעל הועתק לשטחה באיזור התעשייה בבית שמש. במפעל החדש שזכה לציוד חדש וטכנולוגיה חדישה, מוצרי מג’יק קולורס מיוצרים ברצפת ייצור אוטומטית וממוחשבת, תחת הקפדה על איכות המוצר ועמידה בתנאים בינלאומיים לפי HACCP, ISO & GMP .


כיום המוצרים שלנו נמכרים במאות נקודות מכירה בישראל, באירופה, בארה”ב, באוסטרליה ואסיה, ומשרתים מעצבי ומעצבות עוגות מהשורה הראשונה. מוצרי החברה היו מועמדים 3 פעמים כפיינליסטים למוצרי קישוט העוגות הטובים בעולם, ובשנת 2019 אף זכו כמוצר המצטיין של ה- CAKE MASTERS AWARDS.


ליהי ויריב ממשיכים לעמוד בראש מג’יק קולורס גם היום. במסגרת הרכישה הם קיבלו לידיהם את מוצרי קישוט העוגות של המותג ‘עלמה’, כולל בצק הסוכר האהוב. הם עדיין מגיעים לקווי הייצור, חושבים על רעיונות חדשים, על מוצרים חדשים ומסרבים להתפשר על איכות. התשוקה בעיניים ובלב היא אותה תשוקה, כי ככה זה שעושים מה שאוהבים.

נ.ב – אמרנו שהכל התחיל כעסק משפחתי, נכון? אז נחשו מי חשב על השם מג’יק קולורס…

למה מג’יק קולורס?

הכי חשוב ולפני הכל – כל מוצרי מג’יק קולורס הינם 100% בטוחים למאכל וכשרים. בלי כוכביות ובלי אותיות קטנות. בלי טריקים ובלי שטיקים.
טכנולוגיית יצור קפדנית עם פיגמנטים מרוכזים.
שימוש מינימלי במייצבים
פורמולה ייחודית נטולת רכיבי “עיבוי”, מה שאומר שבמוצר יש רק מה שצריך כדי לצבוע
טבעוני
ללא אלרגנים
כשר העדה החרדית

צבעי מג’יק קולורס מתאימים ל:

קרם חמאה אמריקאי
מרנג שויצרי
חמאת קקאו
בצק סוכר
גאנאש
בלילת עוגה ועוגיות
מרציפן
איזומלט
וכל מה שתרצו (כולל בצק משחק לילדים)

טיפים:


קראו את ההוראות על כל מוצר – יש צבעים שצריך לשקשק את הבקבוק, יש כאלו שצריך לחמם בעדינות, יש שצריך לשמור בקרור לאחר הפתיחה – הכל רשום.
במסות מסויימות – פיגמנט הצבע מתפתח עם הזמן. במקום להוסיף הרבה צבע – תכננו כך שלאחר ערבוב הצבע בקרם החמאה, או בבצק הסוכר – המסה תנוח מעט. זה ייתן אפשרות לצבע להתפתח ולהתקבע.
יצירתיות ומקוריות הן שם המשחק – ניתן לערבב את הצבעים שלנו כדי להגיע לגוונים רבים ויחודיים.
תייגו אותנו – אנחנו תמיד שמחים לראות מה הלקוחות המוכשרים והמוכשרות שלנו עושים.