Sorry, this entry is only available in עברית.
(עברית) נשיקות מרנג
בואו נתחיל
אופן הכנה
לנשיקות:
(עברית) מחממים תנור ל-70 מעלות
(עברית) יוצקים את החלבונים לקערת המיקסר ומתחילים להקציף במהירות גבוהה
(עברית) כאשר החלבון מקציף מעט – מוסיפים את המלח, ואחריו את הסוכר
(עברית) מקציפים כ-10 דק על מהירות גבוהה עד שמתקבל מרנג לבן ויציב מאוד
(עברית) מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את הקורנפלור. מקציפים עוד כ-2 דקות
(עברית) אם רוצים להוסיף צבע או טעם – כעת זה הזמן
(עברית) מעבירים את המרנג לשק זילוף, מזלפים נשיקות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה
(עברית) אופים את הנשיקות כשלוש שעות עד שהן נפרדות בקלות מנייר האפיה, ובנקישה בבסיסן נשמע קול חלול
טיפים:
(עברית) הנשיקות נשמרות היטב בקופסא או צנצנת אטומה כשבועיים.
(עברית) ניתן לפני האפיה לפדר את הנשיקות בקקאו, בברס או לפזר סוכריות צבעוניות
(עברית) ניתן להכין “אלפחורס” נשיקות ולמרוח בין זוגות הנשיקות ממרח אהוב – נוטלה, ממרח לוטוס, חמאת בוטנים או כל ממרח שאוהבים.
(עברית) ניתן להמיס מעט שוקולד לבן , לצבוע אותו עם צבעי שוקולד (לינק) ולטבול בו את בסיס הנשיקה השטוח. מתקבלת נשיקה עם בסיס צבעוני ומשמח.
להדפסת ההדרכה

רשימת המצרכים
- 60 ג' חלבון בטמפרטורת החדר
- 120 ג' סוכר
- קורט מלח
- 1/2 כפית קורנפלור
- ניתן להוסיף למרנג תמציות טעם (לינק), למרנג שוקולדי ניתן להוסיף קקאו, ניתן לצבוע את המרנג עם צבעי ג'ל (לינק), ליקר מעניין, קפה. מה שתבחרו – מוסיפים בסוף ההקצפה.
Subscribe
Login
0 Comments
Oldest